Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά που βρέθηκαν στο Tennis Club Glyfada

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά που βρέθηκαν στο Tennis Club Glyfada

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βρέθηκε στο Tennis Club Glyfada

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αυτά τα γήπεδα ο Στέφανος έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής και ξεκίνησε να ονειρεύεται μια καριέρα ως επαγγελματίας τενίστας. Από τότε φαίνεται να πίστευε στο μότο της adidas «Impossible is Nothing».

Ο Στέφανος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και τη συγκίνησή του όταν βρέθηκε ξανά στο Tennis Club Glyfada. Εκεί συνάντησε τον πρώτο του προπονητή καθώς και μερικά τυχερά παιδιά της ακαδημίας που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στο γήπεδο για την προγραμματισμένη τους προπόνηση. Τα παιδιά έμειναν έκπληκτα καθώς όπως είπαν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως θα μοιράζονταν το ίδιο τερέν με τον αγαπημένο τους τενίστα.

Ο Στέφανος μοίρασε χαμόγελα, έδωσε συμβουλές για το πώς να βελτιώσουν την απόδοσή τους, αλλά πάνω απ’ όλα τους παρότρυνε να κυνηγούν τα όνειρά τους. Αφού πέρασε χρόνο μαζί τους παίζοντας στο γήπεδο, υπέγραψε πάνω στις ρακέτες και στις μπάλες των παιδιών και αποχώρησε ποιο γεμάτος από ποτέ μετά από αυτή την τόσο ωραία εμπειρία.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X