Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Βιτίνια θέλει τελικό με τη Μαρσέιγ

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Βιτίνια θέλει τελικό με τη Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μαρσέιγ έχει στόχο να φτάσει στον τελικό του Europa League, όπως τόνισε ο Βιτίνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λίγες μέρες αρχίζει η φάση των ομίλων στο Europa League και η αντίπαλος της ΑΕΚ, Μαρσέιγ θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση.

Έχοντας ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Champions League, ο Βιτίνια θέτει ψηλά τον πήχη για την ομάδα της Μασσαλίας στη δεύτερη πιο σημαντική διοργάνωση.

«Ο στόχος είναι να φτάσουμε στον τελικό του Europa League. Θα κάνουμε πάντα για να το πετύχουμε, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παίρνοντας τις νίκες», ανέφερε ο παίκτης της Μαρσέιγ.

Στον όμιλο οι Μασσαλοί βρίσκονται με τους Άγιαξ, Μπράιτον και ΑΕΚ, και πρώτος στόχος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης, που οδηγεί απευθείας στους «16».

Στο παρελθόν, η Μαρσέιγ έχει φτάσει τρεις φορές σε τελικό Europa League (1999, 2004, 2018), αλλά δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X