Μίντλετον για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έχουμε την ανάγκη να παίζει σπουδαία κάθε βράδυ για να νικήσουμε»

Μίντλετον για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έχουμε την ανάγκη να παίζει σπουδαία κάθε βράδυ για να νικήσουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Κρις Μίντλετον δήλωσε ότι αυτός και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχουν αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κρις Μίντλετον συνυπάρχουν στους Μπακς από το 2013. Έχουν κατακτήσει μαζί ένα πρωτάθλημα. Κάποτε ήταν ανταγωνιστικοί ο ένας με τον άλλο. Αρκετά νωρίς στην συνύπαρξή τους ωστόσο έγινε σαφές ότι ο Γιάννης ήταν ο… Μπάτμαν των Μπακς και ο Μίντλετον ο Ρόμπιν. Και ο Μίντλετον δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Ο σταρ των Μπακς μίλησε για αυτό το θέμα στο podcast του άλλοτε NBAερ, Τζέι Τζέι Ρέντικ, και με την κουβέντα να πηγαίνει στο θέμα για το ποιος είναι το Νο1 και το Νο2 της ομάδας έδειξε ότι ανέκαθεν ήταν σαφές πως ο “Greek Freak” είναι ο ηγέτης της ομάδας.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι. Όσοι παίζουμε στο NBA είμαστε οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία για το ποιος είναι ο Μπάτμαν της ομάδας μας όμως. Θέλουμε να είναι ο Γιάννης αυτός, το έχουμε ανάγκη ώστε να είμαστε πετυχημένοι. Εμείς τρεφόμαστε από αυτό μέσα στο ματς ώστε να προσαρμοστούμε. Έχουμε την ανάγκη να παίζει σπουδαία κάθε βράδυ για να νικήσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίντλετον.

Λίγο νωρίτερα ο Μίντλετον είχε αναφέρει ότι «δεν υπήρξε ποτέ κόντρα για το ποιος είναι ο Μπάτμαν και ποιος ο Ρόμπιν. Στις αρχές ωθούσαμε ο ένας τον άλλο στην προπόνηση, ήταν έντονες οι στιγμές. Ξέραμε όμως ότι ήμασταν καλοί από την αρχή, αν και τότε δεν ήμασταν τόσο καλοί. Όσο μεγαλώναμε, μέσα από αυτές τις προπονήσεις καταλάβαμε ότι δεν είχε σημασία αυτό.

Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να νικάμε. Το ποιος είναι Νο1, Νο2, Νο3, Νο4 ή Νο5 δεν είχε σημασία. Δεν τέθηκε ποτέ αυτό το θέμα. Όσο νικάμε όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν, όλοι θα πληρωθούμε, όλοι θα είμαστε χαρούμενοι».

Κλείνοντας, ο Μίντλετον τόνισε: «Όλοι θέλουν το Νο1. Αλλά κάποιες φορές είναι εντάξει να μην είσαι αυτός. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Κάποια παιχνίδια η βραδιά είναι δική μου και δεν έχει πρόβλημα για αυτό (σ.σ ο Αντετοκούνμπο, κάποια άλλα παιχνίδια η βραδιά είναι δική του. Κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι για να νικήσεις πρέπει να θυσιάσεις κάτι. Αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι στους Μπακς, ήρθε οργανικά μέσα από την ομάδα για εμάς».

Δείτε το VIDEO με τις ατάκες του Μίντλετον για τον Αντετοκούνμπο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X