Κούκοτς: «Ο Γιόκιτς είναι σπουδαίος παίκτης»

Κούκοτς: «Ο Γιόκιτς είναι σπουδαίος παίκτης»
Photo Credits: INTIME

Μέλι… στάζει ο τεράστιος Κροάτης βετεράνος παίκτης για το τι μπορεί να κάνει στο μέλλον ο Νίκολα Γιόκιτς στα παρκέ του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Γιόκιτς, αναμφίβολα, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» θέματα του ΝΒΑ. Λογικό με όλα αυτά που έχει πετύχει την περασμένη σεζόν αλλά και απόλυτα λογικό όταν παίκτες σαν τον Τόνι Κούκοτς τον… αποθεώνουν στις δηλώσεις του.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ που κατάφερε να κερδίσει τρία δαχτυλίδια με τους Σικάγο Μπουλς αλλά και τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τη Γιουγκοπλάστικα αναφέρθηκε στο «φαινόμενο» Γιόκιτς.  «Ο Γιόκιτς είναι σπουδαίος παίκτης. Είχαμε μιλήσει πριν από 5-6 χρόνια. Μου αρέσει το στυλ του, η γνώση του για το μπάσκετ και το I.Q του που καλύπτουν το γεγονός ότι δεν είναι καλός αθλητής. Παίζει το παιχνίδι στον ρυθμό του, κάτι που δεν το βλέπει πάντα ο κόσμος» είπε αρχικά και εν συνεχεία προχώρησε σε συγκρίσεις. «Η καριέρα του δεν βρίσκεται καν στο 50% ακόμα. Θα είναι στατιστικά ο καλύτερος Ευρωπαίος; Πιθανότατα, ναι. Είναι ο καλύτερος; Πιστεύω ότι ο Πέτροβιτς, ο Ράτζα, ο Ντίβατς και ο Σαμπόνις έχουν κάνει πράγματα που ακόμα δεν τα έχει ακουμπήσει, αν και πιστεύω ότι θα το κάνει».

Κλείνοντας, ο θρύλος του κροατικού μπάσκετ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Αν ο Σαμπόνις, ο Ντράζεν, ο Ράτζα ή εγώ είχαμε πάει στο NBA από τα 24, αν η γενιά μου παρακολουθούσε το NBA στην τηλεόραση, θα ήταν σίγουρα καλύτερη από ότι ήταν τότε. Αλλά οι συγκρίσεις είναι περιττές κατά την γνώμη μου, ειδικά όταν μιλάμε για διαφορετικές γενιές. Η κλάση και το μέγεθος του Γιόκιτς δεν αμφισβητούνται».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X