ΑΕΚ: Κανονικά η αυριανή πρεμιέρα της ανδρικής ομάδας Futsal στη Λάρισα

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει αύριο τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Λάρισα και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μια πρεμιέρα που θα γίνει βέβαια σε βαρύ κλίμα καθώς η «Ένωση» ταξιδεύει στην πολύπαθη τις τελευταίες από τις πλημμύρες, Λάρισα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στις 17:30 στο ΕΑΚ Λάρισας, Αγίου Θωμά ένα παιχνίδι που με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά. Η διοργανώτρια αρχή είχε μέσα στην εβδομάδα επικοινωνία με την Θεσσαλική ομάδα προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί μετά τις φονικές πλημμύρες. Από πλευράς ΑΕΛ τόνισαν πως το γήπεδο δεν έχει υποστεί ζημιές και βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ δεν αιτήθηκαν την αναβολή του αγώνα. «Είχαμε μια επικοινωνία μέσα στην εβδομάδα και μας ενημέρωσαν πως το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι τώρα που μιλάμε δεν είχαμε κάποιο αίτημα αναβολής κάτι που σημαίνει πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά. Επίσης και ο δρόμος προς το γήπεδο είναι ανοιχτός» σχολίασε στο enwsi.gr ο πρόεδρος της ΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X