Η Λαμία πιέζει για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τζαγκόεφ

Η Λαμία πιέζει για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τζαγκόεφ
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία συνεχίζει την προσπάθεια για την απόκτηση του Άλαν Τζαγκόεφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι να κλείσει η αγορά για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και η Λαμία είναι διατεθειμένη να παλέψει για να αποκτήσει τον Άλαν Τζαγκόεφ.

Οι Φθιώτες βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφές με τον Ρώσο επιθετικό, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα. Ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, με τον 33χρονο διεθνή άσο να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, μιας και δεν έχει κάποια καλύτερη πρόταση στα χέρια του.

Ο βοηθός του Λεωνίδα Βόκολου, Νίκος Ίσαρης κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις για τη μεταγραφή στην ιστοσελίδα Euro-Futbol.Ru και είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το αν ο Τζαγκόεφ θα γίνει παίκτης της Λαμίας, ή όχι».

Εξάλλου, την υπόθεση τη χειρίζεται ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος θέλει να βάλει το… κερασάκι στη φετινή «τούρτα» των μεταγραφών της Λαμίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X