Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει στην Ισπανία Μαροκινό έφηβο που έχασε την οικογένειά του στον σεισμό

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει στην Ισπανία Μαροκινό έφηβο που έχασε την οικογένειά του στον σεισμό
Photo Credits: INTIME

Όμορφη κίνηση από τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, που θα φέρουν στην Ισπανία έναν Μαροκινό πιτσιρικά που έχασε την οικογένειά του στον φονικό σεισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μαρόκο μετρά τις πληγές του λίγες ημέρες μετά τον φονικό σεισμό των 6,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα στις 8 Σεπτεμβρίου, αφήνοντας πίσω του σχεδόν 3.000 νεκρούς.

Μεταξύ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και η οικογένεια του 14χρονου Αμπντούλ Ραχίμ Αουχίντα, που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό δίκτυο να προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ φορούσε μία φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ιστορία του πιτσιρικά κινητοποίησε τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου, που προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον μικρό προκειμένου να τον φέρουν στην ισπανική πρωτεύουσα και να του προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον – επιτρέποντάς του να σπουδάσει αλλά και να ενταχθεί στις ακαδημίες του κλαμπ.

Ο νεαρός Μαροκινός έχασε τους γονείς του, τα αδέρφια του και τον παππού του μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου και έμεινε με τη θεία του τις επόμενες ημέρες, έχοντας εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει το σχολείο και να γίνει γιατρός, εκπληρώνοντας το όνειρο του μπαμπά του.

Η προσπάθεια της Ρεάλ να έρθει σε επαφή μαζί του στέφθηκε με επιτυχία, με τον έφηβο να δηλώνει έτοιμος για μια νέα ζωή στην Ισπανία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Al Arabiya English (@alarabiya_eng)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X