Ο Καρινιάουσκας υπέγραψε στη Γουλβς μετά τη συμμετοχή του στο MundoBasket 2023 με τη Λιθουανία

Ο Καρινιάουσκας υπέγραψε στη Γουλβς μετά τη συμμετοχή του στο MundoBasket 2023 με τη Λιθουανία
Photo Credits: INTIME

Η καλή πορεία της Λιθουανίας στο MundoBasket 2023, στην οποία είχε συνδρομή και ο Βάιντας Καρινιάουσκας, του έδωσαν την ευκαιρία για μεταγραφή στη Γουλβς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μονοετές συμβόλαιο με την Γουλβς υπέγραψε ο Βάιντας Καρινιάουσκας (1993, 2μ03). Ο 29χρονος γκαρντ ήταν ένας από τους “άγνωστους” πρωταγωνιστές της Εθνικής Λιθουανίας στο MundoBasket 2023 και η παρουσία του εκεί του έδωσε το εισιτήριο για μία καλή συμφωνία, με μία νεοσύστατη μεν, ελπιδοφόρα δε ομάδα, η οποία την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται και στο EuroCup.

Πέρσι ο Καρινιάουσκας αγωνίστηκε στη Ρουμανία με την Ραπίντ Βουκουρεστίου, ενώ στο συμβόλαιό του υπήρχε buy-out μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου ύψους μόλις 20.000 ευρώ.

Να σημειώσουμε ακόμα πως ο Καρινιάουσκας μέτρησε 4 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 7 παιχνίδια του Παγκοσμίου. Η καλύτερη εμφάνισή του εκεί ήταν κόντρα στις ΗΠΑ, όπου είχε βάλει 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 17 αγωνιστικά λεπτά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X