Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο Άγιαξ - ΑΕΚ στις 14 Δεκεμβρίου - Ολοταχώς για sold out

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στο Άγιαξ - ΑΕΚ στις 14 Δεκεμβρίου - Ολοταχώς για sold out
Photo Credits: INTIME

Ολοταχώς για sold out το ματς της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ανάμεσα στον Άγιαξ και την ΑΕΚ στις 14 Δεκεμβρίου στην Amsterdam Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάνουν… φτερά τα εισιτήρια του ματς της 14ης Δεκεμβρίου, Άγιαξ – ΑΕΚ.

Σε είδος προς εξαφάνιση τείνουν να εξελιχθούν τα εισιτήρια του αγώνα του Άμστερνταμ ανάμεσα στον Άγιαξ και την ΑΕΚ,. όπως ενημέρωσε το πρωί της Πέμπτης (14/9) ο ολλανδικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση του «Αίαντα», οι οπαδοί της ομάδας έχουν σχεδόν εξαντλήσει τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπράιτον, ενώ μένουν λίγα διαθέσιμα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ.

«Τα εισιτήρια με την Μπράιτον έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ενώ έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα για τα ματς με Μαρσέιγ και ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ενημέρωση από πλευράς του ολλανδικού συλλόγου.

Έτσι στις 14 Δεκεμβρίου η «Amsterdam Arena» θα είναι φουλ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 6η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X