Η αντίδραση της μητέρας του Μαγκουάιρ στην κριτική που δέχεται ο γιός της

Η αντίδραση της μητέρας του Μαγκουάιρ στην κριτική που δέχεται ο γιός της
Photo Credits: INTIME

Η μητέρα του Μαγκουάιρ αντέδρασε στην κριτική που δέχεται ο γιός της μετά το αυτογκόλ στο φιλικό με τη Σκωτία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν άντεξε στην κριτική που δέχεται ο γιος της και αντέδρασε. Η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ, Ζόι με ένα ποστάρισμά της στο instagram θέλησε να υπερασπιστεί τον γιό της επισημαίνοντας ότι πολλά από τα όσα λέγονται για αυτόν έχουν ξεπεράσει το ποδόσφαιρο.

«Ως μαμά που βλέπει το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων που οποία λαμβάνει ο γιος μου από κάποιους θαυμαστές, ειδήμονες και τα μέσα ενημέρωσης είναι επαίσχυντο και εντελώς απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο, πόσο μάλλον για κάποιον που εργάζεται τόσο σκληρά για σύλλογο και χώρα», ανέφερε και συνέχισε:

«Ήμουν εκεί στην κερκίδα ως συνήθως, δεν είναι αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί, πάνω από το τίποτα. Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα δεν είναι εντάξει το να τον βλέπω να περνάει αυτό που περνάει. Δεν θα ήθελα να δω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν από αυτό στο μέλλον, ειδικά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που το κάνουν αυτό (σ.σ. τη δημόσια χλεύη) σήμερα. Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι ψυχικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί όπως άλλοι μπορεί να μην μπορέσουν. Εύχομαι τέτοιου είδους κακοποίηση σε κανέναν», κατέληξε.

Μαγκουάιρ: Ανακοίνωση στήριξης από την μητέρα του

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X