Σατοράνσκι: «Είναι ωραίο που φέτος ήρθαν στην Μπαρτσελόνα παίκτες με εμπειρία και ενέργεια»

Σατοράνσκι: «Είναι ωραίο που φέτος ήρθαν στην Μπαρτσελόνα παίκτες με εμπειρία και ενέργεια»
Photo Credits: INTIME

Ο Τόμας Σατοράνσκι μίλησε για το φετινό ρόστερ της Μπαρτσελόνα και έκανε ειδική μνεία στον Ουίλι Ερνανγκόμεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσέχος πλέι μέικερ σχολίασε την έλευση του Ρότζερ Γκριμάου στον πάγκο των Καταλανών, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις τους, ειδικά στην frontline.

Για την ακρίβεια, ο Σατοράνσκι ανέφερε: «Θα έλεγα πως είναι κρίμα αυτό που συνέβη με τον Σάρας. Προφανώς, είναι λογικό για έναν πόιντ γκαρντ να μιλάει πολύ με τον προπονητή του και αυτό κάνω με τον Ρότζερ Γκριμάου. Με ρωτάει για την ομάδα και προσπαθεί να προσεγγίσει και τους νέους παίκτες. Όπως και να ‘χει, είμαι ευγνώμων για την περσινή χρονιά, όταν η ομάδα πίστεψε σε εμένα και μου ζήτησε να ηγηθώ του πρότζεκ. Με κάνει χαρούμενο πως αυτό συμβαίνει και εκτός της εθνικής. Γίνομαι ο παίκτης με τα περισσότερα χρόνια μαζί με τον Άλεξ Αμπρίνες στην Μπαρτσελόνα και μου αρέσουν οι ευθύνες» και συνέχισε λέγοντας:

«Ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ είναι ένας παίκτης που παίζει στο low post και τελειώνει τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Είναι απίθανος σε αυτό το σημείο του γηπέδου. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε να θα παίζει με τον Βέσελι ή με κάποιον εκ των Πάρα, Ντα Σίλβα ή Πάρκερ. Θα παίξουμε με διαφορετικά σχήματα, γιατί δεν υπάρχουν σουτέρ σαν τον Μίροτιτς στην Ευρώπη. Όμως, μου αρέσουν οι παίκτες που ήρθαν, είναι νέοι, έχουν ενέργεια, αλλά και εμπειρία».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X