Πανσερραϊκός: Εκτός οι Γούλερι και Κολομπίνο ενόψει Κηφισιάς - Μπήκε ο Μορέιρα

Πανσερραϊκός: Εκτός οι Γούλερι και Κολομπίνο ενόψει Κηφισιάς - Μπήκε ο Μορέιρα
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Γούλερι και τον Κολομπίνο ο Πανσερραϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην υπολογίζει τους Γούλερι και Κολομπίνο που είναι τραυματίες, όχι όμως και τον Μορέιρα που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

Με καθημερινές πρωινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την Κηφισιά, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καισαριανής την Κυριακή 17/09 (18:00).

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν στη δράση μετά την διακοπή και θέλουν να κάνουν μια ιδανική επανεκκίνηση στο ντέρμπι των νεοφώτιστων.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με απουσίες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Ο Στίνα επέστρεψε την Τρίτη, ενώ οι Πηλέας, Ουεντραόγκο και Ντανκερλουι, επιστρέφουν την Τετάρτη, μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας τους στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Από εκεί και πέρα πρόβλημα προέκυψε με τον Γούλερι, ο οποίος υπέστη θλάση στην προπόνηση της Τρίτης στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα.

Αντιθέτως ο Μορέιρα έχει επανέλθει εδώ και αρκετές ημέρες σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι διαθέσιμος. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Κολομπίνο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X