Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τριάρα μέσα στη Νίκαια η Athens Καλλιθέα, στην παράταση με πέναλτι του Νίκα ο Λεβαδειακός

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τριάρα μέσα στη Νίκαια η Athens Καλλιθέα, στην παράταση με πέναλτι του Νίκα ο Λεβαδειακός
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη πρόκριση της Athens Καλλιθέα μέσα στη Νίκαια επικρατώντας με 3-0 του Ιωνικού. Στην παράταση ο Λεβαδειακός. Συνεχίζουν Αιγάλεω και Απόλλων Παραλιμνίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας κατάφερε να πάρει μέσα στη Νίκαια η Athens Καλλιθέα, η οποία επικράτησε με 3-0 του Ιωνικού. Η αρχή έγινε στο 14′ με τον Λουκίνα να ανοίγει το σκορ, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ο Ματίγια έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Στο 2ο και πάλι η Athens Kallithea ήταν αυτή που σκόραρε, κάνοντας με το δεύτερο γκολ του Λουκίνα στο 59′ το 0-3, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην πρόκρισή της.

Όσο για τον Λεβαδειακό ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε…

Η ομάδα της Βοιωτίας απέκλεισε στην παράταση με 2-1 την Ηλιούπολη. Στο 92′ ο Κουϊρουκίδης άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό. Η Ηλιούπολη αντέδρασε, ισοφάρισε στο 112′ με Μάντιτς, για να έρθει στο 118′ ο Νίκας με πέναλτι να κάνει το 2-1 και να στείλει την ομάδα της Βοιωτίας στην επόμενη φάση.

Άνετα το Αιγάλεω

Άνετη πρόκριση, ταυτόχρονα, κατάφερε να πάρει το Αιγάλεω. Το «Σίτι» πέρασε άνετα από την έδρα του Μακεδονικού με 4-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28′ με τον Νταβιώτη, με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο και πάλι ο Νταβιώτης έκανε στο 69′ το 0-2, για να έρθει ο Ζυγερίδης στο 73′ να κάνει το 0-3. Σκορ το οποίο δεν ήταν το τελικό, καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε ο Μαραθωνίτης να κάνει το 0-4 και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έκταση στη νίκη της ομάδας του.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε ο Γιούχτας, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 3-1 του Αστέρα Σταυρού εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εξαιρετικά και μόλις στο 9′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Αλεξόπουλο. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 39′ ισοφάρισαν με τον Φράγκο, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 61′ ο Ροβίθης με την πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 1-2, με τον ίδιο παίκτη να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς, καθώς στο 65′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Εύκολο έργο είχε ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο οποίος με το 3-0 επί της Αλεξανδρούπολης πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης και θα βρει στον δρόμο του τον Μικρασιατικό. Δύο γκολ σκόραρε ο Παναγιωτόπουλος στο 8′ και στο 36′ και ένα ο Κατσαμάγας στο 57′.

Τέλος πρόκριση στις καθυστερήσεις πήρε ο Τηλυκράτης, ο οποίος νίκησε με 1-0 στην έδρα του Χανιώτη και θα βρει απέναντί της την ΑΕΛ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X