"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ από την συνεχή αγωνιστική άνοδο του Περογαμβράκη

Στο τραπέζι και ο Περογαμβράκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

perogamvrakisΟ Αλέξης Περογαμβράκης, για τον οποίο σας αποκάλυψε το enwsi.gr ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ, εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Ένωσης στο χθεσινό ματς κυπέλλου, αλλά και γενικά με την ανοδική του πορεία τη φετινή σεζόν.

Ο 26χρονος επιθετικός του ΟΦΗ ήταν ο ποδοσφαιριστής που με το γκολ του ουσιαστικά κράτησε “ζωντανή” την ομάδα του στη μάχη της πρόκρισης. Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ που πέτυχε. Συνολικά η παρουσία του ήταν εξαιρετική, όπως και γενικά η παρουσία του στους περισσότερους αγώνες των Κρητικών. Απ’ την πλευρά του δικεφάλου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και απ’ τη χθεσινή εμφάνιση του Έλληνα επιθετικού και δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κρούση για την απόκτησή του. Το enwsi.gr σας έχει ήδη ενημερώσει ότι ο παίκτης παρακολουθείται συστηματικά από τους υπεύθυνους της ΑΕΚ και η χθεσινή του εμφάνιση αποτέλεσε ένα ακόμα θετικό δείγμα.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης μίλησε χθες αποκλειστικά στο enwsi.gr τονίζοντας μεταξύ άλλων “Με τιμά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ποιος ποδοσφαιριστής δε θα ήθελε να αγωνιστεί σ’ αυτή την ομάδα” και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Το συμβόλαιό του άλλωστε με τον ΟΦΗ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη γίνονται συζητήσεις για το μέλλον του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X