Σάντσο: Απέρριψε 65 εκατ. δολάρια και στα... καπάκια πάρταρε με τον Τζον Ουόλ στη Νέα Υόρκη

Σάντσο: Απέρριψε 65 εκατ. δολάρια και στα... καπάκια πάρταρε με τον Τζον Ουόλ στη Νέα Υόρκη
Photo Credits: INTIME

Ο Σάντος μένει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελώντας βαρίδι για τον Τεν Χαγκ ακι τα ταμεία της ομάδας και μάλιστα πάρταρε με τον Ουόλ στη Νέα Υόρκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης απέρριψε οποιαδήποτε προοπτική είχε, ώστε να απαλλάξει το σύλλογο από το βαρύ σύλλογό του και μάλιστα εθεάθη να διασκεδάσει στη Νέα Υόρκη, στα γενέθλια του αστέρα του ΝΒΑ Τζον Ουόλ.

Θυμίζουμε ότι ο Σάντσο έμεινε εκτός αποστολής στην ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ, καθώς ο Τεν Χαγκ δεν είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του στις προπονήσεις.

Ο Άγγλος διεθνής διέψευσε αυτόν τον ισχυρισμό καθώς απάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορώντας τον προπονητή του ότι του συμπεριφέρεται σας να είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος» για το κακό ξεκίνημα της ομάδας.

Το The Athletic ισχυρίζεται ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τον πρώην σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά το ξέσπασμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από τη Σαουδική Αραβία πρόσφεραν τουλάχιστον 65 εκατομμύρια λίρες για τον Σάντσο, αλλά ο παίκτης δεν… ψήθηκε μ’ αυτήν την προοπτική. Την ημέρα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος της Σαουδικής Αραβίας, στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Σάντσο πέταξε στη Νέα Υόρκη με τον Άαρον Γουάν-Μπισάκα για να διασκεδάσει με τον σταρ του ΝΒΑ Τζον Γουόλ για τα γενέθλιά του.

Η Athletic προσθέτει ότι δεν είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Τεν Χαγκ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X