ΑΕΚ: Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Λιβάι, δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Λιβάι, δύσκολο να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Δε συμμετείχε στην προπόνηση ο Λιβάι Γκαρσία, εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά αμφίβολο να προλάβει το Κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (13/9) και η κατάσταση πλέον είναι δύσκολη όσον αφορά το αν θα μπει στην αποστολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (17/9, 21:30).

Θυμίζουμε πως ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο «κουβαλάει» ακόμη τον τραυματισμό του από τον πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ. Τότε διαγνώστηκε με τράβηγμα στον τετρακέφαλο μετά το πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου. Πέρασαν τρεις εβδομάδες με ειδικό πρόγραμμα, ο παίκτης δεν πήγε στην Εθνική του λόγω τραυματισμού και τώρα δίνει μάχη με το ιατρικό τιμ της Ένωσης για να προλάβει το ντέρμπι.

Οι επόμενες (3) προπονήσεις μέχρι και την ημέρα του αγώνα θα είναι κρίσιμες, για να διαπιστώσουμε αν καταφέρει να είναι στην αποστολή του κρίσιμου ματς στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η παρουσία του πάντα είναι πολύτιμη για την ομάδα στην θέση του στην κορυφή της επίθεσης. Να θυμίσουμε ότι ο Αλμέιδα τον είχε πάρει μαζί του τόσο στον επαναληπτικό με την Αντβέρπ, όσο και πριν από το ματς με το Βόλο, όμως δεν κάθισε καν στον πάγκο ο παίκτης και έμεινε εκτός αποστολής.

Πλέον, κρίνεται απολύτως αναγκαία η πιο ουσιαστική προσαρμογή του Έκι Πόνσε στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ώστε η ομάδα να αποδειχθεί αντάξια των απαιτήσεων στο πρώτο ματς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X