Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συντάχθηκε στο πλευρό του Νόα Λάιλς για τον τίτλο των «παγκόσμιων πρωταθλητών»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συντάχθηκε στο πλευρό του Νόα Λάιλς για τον τίτλο των «παγκόσμιων πρωταθλητών»
Photo Credits: INTIME

Στο πλευρό του σπρίντερ Νόα Λάικς συντάχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που συμφωνεί ότι οι πρωταθλητές του NBA, δεν θα έπρεπε να λέγονται «πρωταθλητές κόσμου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν είναι σούπερ σταρ του NBA; Τι κι αν έχει κατακτήσει το τρόπαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμφωνεί απόλυτα με τον Νόα Λάιλς, τον Αμερικανό σπρίντερ που είχε γίνει viral, επειδή είχε ξεσπάσει κατά της κουλτούρας που υπάρχει στο NBA και «βαφτίζει» παγκόσμιους πρωταθλητές, όσους κατακτούν τον τίτλο.

«’Ηθελα τόσο πολύ να τον υποστηρίξω. Υπήρχαν τόσες αρνητικές αντιδράσεις επειδή είπε απλά το προφανές. Δεν νομίζω ότι σε κάποιο άλλο άθλημα αποκαλείσαι ‘παγκόσμιος πρωταθλητής’. Στο ποδόσφαιρο, που είναι μεγαλύτερο από το NBA και πιο δημοφιλές από το NBA, αυτοί που κερδίζουν το UEFA Champions League, δεν λένε ότι είναι παγκόσμιο πρωταθλητές», είπε ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς μιλώντας στο 48 Minutes Podcast.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X