Σε καλό δρόμο οι επαφές ΠΑΟΚ - Ζίβκοβιτς για το νέο συμβόλαιο

Σε καλό δρόμο οι επαφές ΠΑΟΚ - Ζίβκοβιτς για το νέο συμβόλαιο
Photo Credits: INTIME

ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο πρώτος κύκλος επαφών δείχνει πως βαδίζουν ολοταχώς για συμφωνία!

Στις 21 Αυγούστου, η εκκίνηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς τη φετινή σεζόν, προκαλούσε σκέψεις ανανέωσης του συμβολαίου του στις τάξεις του ΠΑΟΚ.

Μετά τη σφραγίδα που έβαλε στην ευρωπαϊκή πρόκριση επί της Χάιντουκ, τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η εικόνα που έχει εν γένει ο Σέρβος, πέρα από τα νούμερα και την επίδραση στην ομάδα του Λουτσέσκου, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη έχει περάσει από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ…

Με γνώμονα πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, οι Θεσσαλονικείς έμοιαζαν αποφασισμένοι να ανοίξουν άμεσα έναν πρώτο κύκλο επαφών με τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του για το μέλλον του, προσμετρώντας τα πάντα, την παρουσία του στην ομάδα, τη συνέπειά του, τον επαγγελματισμό του αλλά και τη σχέση που έχει «χτίσει» με το κλαμπ και την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, δείχνουν πως βαδίζουμε σε… συμφωνία καθώς ο ΠΑΟΚ του εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο, ακόμη και από το τωρινό (είναι λίγο πάνω από 1.2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) προκειμένου να καλύψει πλήρως τα «θέλω» του Σέρβου.

Και από την πλευρά του Αντρίγια Ζίβκοβιτς φαίνεται πως υπάρχει ικανοποίηση από τον τρόπο με τον οποίο έχουν κινηθεί οι Θεσσαλονικείς, αναγνωρίζοντας πως ανταμείβουν ηγεμονικά την προσπάθειά, την προσήλωσή του στην ομάδα αλλά και την προσφορά του στον ΠΑΟΚ.

Προφανώς η υπόθεση είναι ακόμη ανοιχτή και θα κλείσει τυπικά, αν όλα κυλήσουν ομαλά, με τις υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως γίνονται «ζυμώσεις» και απορρέει ένα πρώτο αίσθημα ικανοποίησης από το πως δρομολογείται το θέμα…

Πηγή: sdna.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X