Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πογκμπά: Αυτό είναι το φάρμακο που ανιχνεύθηκε στο δείγμα του

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πογκμπά: Αυτό είναι το φάρμακο που ανιχνεύθηκε στο δείγμα του
Photo Credits: INTIME

Ο ιταλικός Τύπος έφερε στο φως την ουσία, το φάρμακο στο οποίο πιάστηκε... ντοπέ ο Πολ Πογκμπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ουσία ανιχνεύθηκε μετά από εξετάσεις που έγιναν στα ούρα του Γάλλου στο τέλος του αγώνα Ουντινέζε-Γιουβέντους στις 20 Αυγούστου, την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος 2023-24 και ως φαίνεται αυτή η απροσεξία κινδυνεύει να του κοστίσει ακριβά.

Ο Πογκμπά βρίσκεται πλέον σε αναστολή εν αναμονή της δεύτερης ανάλυσης, η οποία θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είναι θετικός στο ντόπινγκ και αν συμβεί αυτό κινδυνεύει η καριέρα και το μέλλον του στη Γιουβέντους. Να σημειωθεί πως ο Πογκμπά ανέφερε χθες στους γιατρούς της Γιουβέντους ότι είχε πάρει ουσίες που δεν είχαν συμφωνηθεί με το ιατρικό επιτελείο της Γιουβέντους. Επομένως, η ιταλική ομάδα αγνοούσε τα πάντα και τώρα θα εναπόκειται στον παίκτη να αποδείξει τη μη σκοπιμότητα του, κάτι που ωστόσο δεν θα τον κάνει να αποφύγει την τιμωρία του, η οποία μπορεί να φτάσει έως και 4 χρόνια.

Σε περίπτωση  που επιβεβαιωθεί το θετικό δείγμα του Πογκμπά, η Γιουβέντους θα μπορεί να ζητήσει τη λύση του συμβολαίου του που λήγει το 2026 με πολύ ακριβό μισθό (8 εκατομμύρια συν 2 μπόνους).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X