Άντε με το... καλό: Σενάριο με Ραζβάν Λουτσέσκου και την Εθνική Ρουμανίας

Άντε με το... καλό: Σενάριο με Ραζβάν Λουτσέσκου και την Εθνική Ρουμανίας
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανοβίτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γίνει ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανοβίτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα γίνει ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρα του, σε περίπτωση που απολυθεί ο Έντι Ιορντανέσκου.

Η Ρουμανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση των προκριματικών στο -2 από την πρώτη Ελβετία και στο +1 από το τρίτο Ισραήλ. Στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 και εάν αυτό δεν συμβεί τότε πιθανότατα ο Έντι Ιορντανέσκου θα χάσει τη δουλειά του.

Οι Ρουμάνοι συνεχίζουν να συνδέουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την εθνική ομάδα της χώρας του. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη λίστα της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Χόρια Ιβανοβίτσι αναφέρει: “Θα σας πω ποιος θα αναλάβει εάν ο Έντι δεν φέρει αποτελέσματα. Αρέσει πολύ στον Μπουρλεάνου (σ.σ. πρόεδρος Ομοσπονδίας) και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει. Εάν δεν προκριθούμε νέος προπονητής θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μπουρλεάνου είναι φαν του και τον θαυμάζει πολύ”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X