Στοίχημα: Τι παίζουμε σήμερα στα προκριματικά του Euro 2024

Στοίχημα: Τι παίζουμε σήμερα στα προκριματικά του Euro 2024

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση της τελευταίας εβδομάδας στα προκριματικά του EURO 2024 και η κατάσταση στη μάχη της πρόκρισης έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέλγιο – Εσθονία 21:45

Το Βέλγιο τα κατάφερε. Ο στόχος επετεύχθη στο Μπακού. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να φύγουν αλώβητοι από το Αζερμπαϊτζάν επικρατώντας με 1-0, τον Καράσκο να σημειώνει το γκολ της νίκης στο 38′. Έτσι πάτησαν κορυφή παρέα με την Αυστρία. Παραμένουν εκτός οι Κουρτουά, Ντε Μπρόινε και Ντεντόκερ. Σάκος του μποξ στον όμιλο η Εσθονία. Έχασε άνετα με 5-0 στο Ταλίν από τη Σουηδία. Το σκορ ήταν 3-0 στο ημίχρονο. Δεν έχει προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα.
Προγνωστικό στοιχήματος: Θα πάμε σε combo σ’ αυτό το ματς. Θα πάρουμε τον 1 μαζί με το Over 3,5 σε αποδόσεις που… τρώγονται!

Σουηδία – Αυστρία 21:45

Το ντέρμπι του ομίλου… Μόνο νίκη θέλουν οι Σουηδοί για να ελπίζουν. Άνετο 5-0 στο Ταλίν επί της Εσθονίας και τώρα ο «τελικός» στο Σόλνα. Επί της ουσίας οι απουσίες είναι ακριβώς ίδιες με το ματς κόντρα στην Εσθονία. Από την άλλη, οι Αυστριακοί είχαν ρεπό και έδωσαν φιλικό, στο οποίο προβλημάτισαν. Έμειναν στο 1-1 στο Λινζ κόντρα στη Μολδαβία. Βρέθηκαν να χάνουν στο 3′ και ισοφάρισαν στο 50′ με τον Γκρέγκοτιτς. Τρέχουν αήττητο σερί επτά φιλικών και επίσημων με 5-2-0. Σε όλα, μάλιστα, έχουν σκοράρει. Συγκεκριμένα, έχουν 5/7 2-3 γκολ και συνολικά5/7 Under 2,5! Χωρίς απουσία που να ανατρέπει τα πλάνα τους.

Προγνωστικό στοιχήματος: Είμαστε ξεκάθαροι… Βλέπουμε γκολ και αμφίτερμα. Θα πάμε με το G/G και το Over 2,5 βασιζόμενοι στην αμυντική λειτουργία των δύο ομάδων.

Ισραήλ – Λευκορωσία 21:45

Πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε απέναντι στην Ρουμανία και πήρε την ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας. Είχε δοκάρι στο 76ο λεπτό ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Το Ισραήλ διατήρησε πάντως ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση. Η Λευκορωσία από την πλευρά της δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ανδόρα. Είχε ανούσια κατοχή μπάλας στο ντεμπούτο του Φερέρ στον πάγκο της.

Προγνωστικό στοιχήματος: Το Ισραήλ χρειάζεται τη νίκη για να μείνει σε επαφή με τους Ρουμάνους και μπορεί να φτάσει σε αυτήν.

Νορβηγία – Γεωργία 21:45

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X