Γεωργαμλής: «Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος έχει μάθει να δίνει αγώνες στην ζωή του, τώρα δίνουμε αγώνα για τη Νέα Φιλαδέλφεια» (ΦΩΤΟ)

Γεωργαμλής: «Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος έχει μάθει να δίνει αγώνες στην ζωή του, τώρα δίνουμε αγώνα για τη Νέα Φιλαδέλφεια» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Τάκης Καραγκιοζόπουλος τάχθηκε στο πλευρό του Λύσσανδρου Γεωργαμλή ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό του Λύσσανδρου Γεωργαμλή κατεβαίνει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος!

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής έπειτα από μία πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα, ασχολείται ενεργά με τα κοινά εδώ και πολλά χρόνια και τώρα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Ο Γεωργαμλής με τη στήριξη όλης της οικογένειας της ΑΕΚ αλλά και της ευρύτερης περιοχής (από τους πρωτεργάτες για όσα έπρεπε να κάνει ο Δήμος για την κατασκευή του γηπέδου μαζί με την Ανθή Παπακώστα, αποχώρησαν αμφότεροι από τον Βούρο πριν λίγα χρόνια). Στο πλάι του σημαντικές προσωπικότητες από την ΑΕΚ και την περιοχή.

Μία εξ αυτών ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο οποίος τάσσεται στο πλευρό του και στον συνδυασμό «Συνεργασία Δημοτών» του Γεωργαμλή, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση του Γεωργαμλή για την υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκιοζόπουλου με τον συνδυασμό: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που στον συνδυασμό μας «Συνεργασία Δημοτών» έχω μαζί μου ανθρώπους που έχουν μάθει να δίνουν μεγάλους αγώνες στην ζωή τους. Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι μέλος της ομάδας που έχουμε φτιάξει και θα δώσει τον αγώνα του για την πόλη που αγαπά την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Του εύχομαι από καρδιάς Καλή Επιτυχία!».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X