Ο Κόκε μιλάει για τη φυλακή: «Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ»

Ο Κόκε μιλάει για τη φυλακή: «Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ»
Photo Credits: INTIME

Ο Κόκε μίλησε για την εμπειρία του στη φυλακή και παραδέχθηκε τον ηγετικό του ρόλο σε ένα διεθνές δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Σέρχιο Κόκε, βρίσκεται στη φυλακή από τον περασμένο Μάιο, όταν και είχε καταδικαστεί μετά την παραδοχή του ότι ήταν επικεφαλής διεθνούς δικτύου διακίνησης κάνναβης.

Μέσα λοιπόν από τη φυλακή, ο Κόκε μίλησε σε γαλλικό μέσο για την εμπειρία της φυλακής και την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Η ζωή είναι λίγο περίπλοκη. Πρέπει να πληρώσεις για ανόητα πράγματα. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Κατάγομαι από μια γειτονιά στη Μάλαγα όπου όλοι οι φίλοι μου είναι παιδικοί φίλοι… Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ! Όταν ακούς αυτόν τον «διεθνή διακινητή» λες «Τι στο διάολο έκανα;» εξηγεί ο 40χρονος πρώην παίκτης.

Ως ποδοσφαιριστής, είσαι τυχερός που κερδίζεις πολλά χρήματα. Κέρδισα ίσως ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Στην άλλη δουλειά, κερδίζεις σε δύο μήνες ό,τι μπορείς να κερδίσεις σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο. Αλλά διακινδυνεύεις τη ζωή σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στη Γαλλία, μπορούν να σε σκοτώσουν πολύ γρήγορα για αυτό. Εδώ στη φυλακή μπορούν επίσης να σε σκοτώσουν, αλλά δεν φοβάμαι. Η φυλακή είναι ανοιχτή για ηλίθιους ανθρώπους . Θα επιστρέψω στη φυλακή, δεν ξέρω για πόσο καιρό, αλλά έχω ποινή μέχρι το 2027. Γνώριζα τους πάντες, αλλά το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν αλλάζει τίποτα. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι, ακόμη και από τη Μασσαλία. Είδα πολλές φανέλες της Ολιμπίκ της Λυών στη φυλακή».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X