Πρώτη φορά μαζί και τα δυο... κανόνια

Πρώτη φορά μαζί και τα δυο... κανόνια
Photo Credits: INTIME

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνου, θα είναι η πρώτη φορά που ο Αλμέιδα θα έχει ετοιμοπόλεμους και τον Πόνσε και τον Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δυο ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ήταν παρών ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά ο Έκι Πόνσε εκτός αποστολής καθώς δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τους Κροάτες. Στο παιχνίδι με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα, ο Γκαρσία τραυματίστηκε πριν το ημίωρο και έφυγε από το γήπεδο, για να πάρει θέση ο Πόνσε. Από τότε ο Λιβάι ήταν νοκ άουτ.

Τώρα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις πως ο Γκαρσία θα είναι πανέτοιμος, θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά, που ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στην διάθεσή του και τα δυο βαριά κανόνια του. Η πρώτη φορά που ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει  ουσιαστικά και όχι τυπικά ετοιμοπόλεμους και τον Γκαρσία και τον Πόνσε.

Παρόλο που κατά την διάρκεια της σεζόν, είναι πιθανό να υπάρξουν φορές που θα βρεθούν στην βασική ενδεκάδα μαζί και ο Γκαρσία και ο Πόνσε, αυτή την φορά κάτι τέτοιο μοιάζει σχεδόν απίθανό. Αλλά θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον Αλμέιδα να πάει σ’ ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας για πρώτη φορά διαθέσιμους δυο τόσο ποιοτικούς φορ. Και με ευχέρεια να ξεκινήσει με τον έναν στην ενδεκάδα και να ρίξει τον άλλον κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ανάλογα με την εξέλιξη.

Όσο για την επιλογή που θα κάνει ο Αργεντινός τεχνικός ανάμεσα στα δυο κανόνια για το ματς της Κυριακής, αυτό είναι ακόμα πολύ νωρίς για να φανεί. Ίσως ούτε ο ίδιος ο Αλμέιδα δεν το έχει πάρει απόφαση. Ωστόσο σίγουρα θα αποτελεί συνάρτηση και των συνθηκών του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά και του προγράμματος που έχει στη συνέχεια να βγάλει η ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X