Στοίχημα: Τι παίζουμε στα αποψινά προκριματικά του Euro 2024

Στοίχημα: Τι παίζουμε στα αποψινά προκριματικά του Euro 2024

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζονται σήμερα τα προκριματικά του EURO 2024, με την μεγάλη αναμέτρηση να απουσιάζει από το κουπόνι του στοιχήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρμενία – Κροατία 19:00

Έκανε τη μεγάλη έκπληξη η Αρμενία μέσα στην Τουρκία και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Θα μπορούσε μάλιστα να πάρει και τη νίκη αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 88ο λεπτό. Κλείστηκε στην άμυνά της από την στιγμή που πήρε προβάδισμα και δεν κατάφερε να χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Η Κροατία δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Λετονία και ξέσπασε σκοράροντας πέντε φορές. Είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και την πρόκριση, την οποία εξασφαλίζει απόψε σε μεγάλο βαθμό σε περίπτωση νίκης.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Κροατία μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Στο 1.46 το διπλό στην Novibet.

Σλοβακία – Λιχτενστάιν 21:45

Πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην Πορτογαλία αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Είχε δοκάρι δευτερόλεπτα πριν δεχθεί το γκολ από τον Φερνάντες, το οποίο ήταν μάλιστα αρκετό για να ηττηθεί. Το Λιχτενστάιν σε μια ακόμη προκριματική σειρά παίζει το ρόλο του κομπάρσου και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Μετά την ήττα από την Βοσνία παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεν έχει λογική κάποιο ποντάρισμα στον άσο παρά μόνο σε ένα combo bet με τη νίκη των Σλοβάκων να συνδυάζεται με τα πολλά γκολ.

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο 21:45

Ο υγιεινός περίπατος συνεχίζεται για την Πορτογαλία, η οποία χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε τη νίκη απέναντι στην Σλοβακία εκτός έδρας με σκορ 1-0. Δεν τίθεται ερώτημα φυσικά για το αν θα είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση του EURO, με τον Μαρτίνεθ να έχει βελτιώσει αισθητά και την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Το Λουξεμβούργο πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Ισλανδίας και θα τα παίξει όλα για όλα με την Σλοβακία όσον αφορά το κυνήγι της 2ης θέσης.

Προγνωστικό στοιχήματος: Όσο αξιόμαχο και να είναι το Λουξεμβούργο, δύσκολα θα πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην Πορτογαλία. Ωστόσο μόνο στο Live θα προκύψει κάποια καλή ευκαιρία για ποντάρισμα.

Λετονία – Ουαλία 21:45

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X