«Θωρακίζει» την άμυνα με επιλογές που θα μπορούν να είναι η βάση της ΑΕΚ για χρόνια

Πολύ κοντά στην ΑΕΚ Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, "κολλάει" του Κουρμπέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsios labropoulos kourbelisΚάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της δημιουργείται από την άμυνα. Και στην ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά πώς να στήσουν την ομάδα που από την επόμενη σεζόν και για πολλά χρόνια θα φυλάει τις «κιτρινόμαυρες πύλες». Γι’ αυτό και το βάρος σε αυτό το ξεκίνημα των μεταγραφικών αναζητήσεων έχει πέσει σε κεντρικούς αμυντικούς. Γιατί η Ενωση επιχειρεί να θωρακίσει την άμυνα της. Και οι κινήσεις δείχνουν μελετημένες και με πολύ καλές προϋποθέσεις για να βγουν μεταγραφικά στην ομάδα.

Κουρμπέλης (21), Κολοβέτσιος (22), Σαρρής (25), Λαμπρόπουλος (24) δείχνουν πως αργά ή γρήγορα θα ανακοινωθούν από την ΑΕΚ και θα φορέσουν τα «κιτρινόμαυρα». Παίκτες με κοινό γνώρισμα πως έχουν ήδη σημαντικές εμπειρίες από τη μεγάλη κατηγορία και βέβαια όλο το μέλλον μπροστά τους για να γίνουν η βάση της ΑΕΚ. Ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στις ομάδες τους και πείθουν πως είναι έτοιμοι για το άλμα.

Όπως φαίνεται, αυτό που λείπει είναι μόνο το…κερασάκι στην τούρτα. Ο παίκτης ηγέτης, ο στόπερ που θα γίνει αφεντικό στην άμυνα και θα καθοδηγεί τους υπόλοιπους. Το φαβορί σε αυτή τη διαδικασία είναι ξεκάθαρα ο Βαγγέλης Μόρας και στην ΑΕΚ ξέρουν πως όταν θα κάνουν την τελική τους κίνηση, έχουν πολύ καλές πιθανότητες να πετύχουν τη μεγάλη επιστροφή.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X