Γιουβέντους: Φήμες για πώλησή της, διάψευση από την διοίκηση

Γιουβέντους: Φήμες για πώλησή της, διάψευση από την διοίκηση
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με το ιταλικό Sport Mediaset, οι Ανιέλι ετοιμάζονται να πουλήσουν τη Γιουβέντους, με εκπροσώπους της διοίκησης να διαψεύδουν αυτές τις φήμες με δηλώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία από τις πιο περίεργες φάσεις της ιστορίας της βρίσκεται η Γιουβέντους, αφού σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία, η οικογένεια Ανιέλι ετοιμάζεται να πουλήσει το σύλλογο.

Τις φήμες αυτές έσπευσαν να διαψεύσουν, λίγο αργότερα, εκπρόσωποι της Exor, εταιρείας που ελέγχει τα διοικητικά της ομάδας, αναφέροντας ότι «Όσα γράφτηκαν περί πώλησης της Γιουβέντους στερούνται οποιασδήποτε βάσης».

Πρέπει να αναφερθεί, βέβαια, ότι ο Αντρέα Ανιέλι έχει μετακομίσει στην Ολλανδία, ενώ τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου δεν είναι καθόλου θετικά. Τα χρέη όλο και αυξάνονται, ενώ για να «καθαρίσει» από τις ζημιές η Γιουβέντους θα πρέπει να βγει στο «σφυρί» έναντι 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X