Μασούρας: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά για τα όσα συμβαίνουν, κάτι πρέπει να αλλάξει»

Μασούρας: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά για τα όσα συμβαίνουν, κάτι πρέπει να αλλάξει»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για τη νίκη της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ, αλλά και τις φονικές πλημμύρες, τονίζοντας πως τα όσα συνέβησαν μαυρίζουν την καρδιά όλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη νίκη της Εθνικής επί του Γιβραλτάρ, αλλά και τις φονικές πλημμύρες μίλησε ο Γιώργος Μασούρας.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, που πέτυχε και δύο τέρματα, τόνισε πως πως τα όσα συνέβησαν στη χώρα τις τελευταίες μέρες, μαυρίζουν την καρδιά όλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι πολύ όμορφο που τα πάω καλά και ψυχολογικά είμαι καλά. Όμως χωρίς καλή ομαδική δουλειά κανείς δε μπορεί να αναδειχτεί. Και εδώ και με τον Ολυμπιακό έχω καλούς συμπαίκτες πήραμε τη νίκη και προχωράμε.

Έγινε η δουλειά, θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχω ζήσει και στιγμές που τέτοια παιχνίδια δε τα τελειώναμε, κάναμε το καθήκον μας και πάμε μπροστά.

Το επόμενο παιχνίδι είναι κομβικό. Θέλουμε ένα μεγάλο διπλό που θα μας στείλει σε μία μεγάλη διοργάνωση, δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά στις πράξεις».

Για τις πλημμύρες: «Μας έχει μαυρίσει η καρδιά για τα όσα συμβαίνουν, έχουμε βαρεθεί να φοράμε μαύρα περιβραχιόνια κάθε φορά, κάτι πρέπει να αλλάξει στη χώρα. Στέλνω συλλυπητήρια και ελπίζω να βρουν οι άνθρωποι δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X