Κέιν: «Υπάρχει πίεση στη Μπάγερν, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς»

Κέιν: «Υπάρχει πίεση στη Μπάγερν, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρι Κέιν μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, σημειώνοντας ότι θέλει να διεκδικήσει τίτλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγλος επιθετικός συνεχίζει την καριέρα του στην Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου, μιλώντας για τους λόγους που επέλεξε την πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει συζήτηση για τα τρόπαια. Φυσικά και θέλω να κατακτήσω τρόπαια. Αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος που πήγα στην Μπάγερν. Ένιωσα ότι χρειαζόταν να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο, εάν θέλω τελικά να βελτιωθώ. Εάν θέλω να είμαι ο κορυφαίος επιθετικός, ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, τότε χρειάζεται να παίζω στο Champions League και να μάχομαι για τίτλους. Ένιωσα πως η περσινή σεζόν κύλησε καλά για εμένα, αλλά όχι για την Τότεναμ. Αισθάνθηκα ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Νιώθω την πίεση στην Μπάγερν. Δεν είναι απλά ότι θες να κερδίσεις, αλλά πρέπει να κερδίσεις».

Όσον αφορά στους στόχους της Μπάγερν, η κατάκτηση του Champions League είναι στην κορυφή της λίστας: «Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη το Champions League, όμως ο στόχος είναι να το κατακτήσουμε. Είναι διαφορετική η πίεση και νιώθω πως μόνο θα με βοηθήσει να βελτιωθώ και να αποδίδω στο μέγιστο βαθμό».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X