Ρόδρι για τις μεταγραφές στη Σαουδική Αραβία: «Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πλήττεται από αυτή την κατάσταση, πρέπει να υπάρξει έλεγχος»

Ρόδρι για τις μεταγραφές στη Σαουδική Αραβία: «Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πλήττεται από αυτή την κατάσταση, πρέπει να υπάρξει έλεγχος»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόδρι μίλησε για τον αυξανόμενο αριθμό παικτών που εγκαταλείπουν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να ενταχθούν στη Σαουδική Pro League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, προέτρεψε τις ποδοσφαιρικές αρχές να καταπολεμήσουν τον αυξανόμενο αριθμό παικτών που εγκαταλείπουν την Ευρώπη για να ενταχθούν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Πολλά αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κατευθύνθηκαν στη Μέση Ανατολή αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων των πρώην συμπαικτών του Ρόδρι στη Σίτι, Μαχρέζ και Λαπόρτ. Οι Καρίμ Μπενζεμά, Νεϊμάρ, Σάντιο Μανέ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Τζόρνταν Χέντερσον και Ρούμπεν Νέβες ακολούθησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι εντυπωσιακών μισθών.

Ο Ρόδρι σχολίασε λοιπόν τη νέα αυτή «τάση» και εξέφρασε τις ανησυχίες του. «Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χάνει από αυτήν την κατάσταση. Οι παίκτες αποφασίζουν να πάνε σε αυτά τα πρωταθλήματα και είναι απολύτως κατανοητό λόγω των χρημάτων που προσφέρουν. Προφανώς,εμείς οι Ευρωπαίοι ας πούμε, δεν το βλέπουμε με καλό μάτι. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει κάπως να ελέγξουμε αυτή τη φυγή ταλαντούχων παικτών. Στην αρχή, φαινόταν ότι ήταν μόνο βετεράνοι παίκτες στο τέλος της καριέρας τους, αλλά βλέπουμε ότι δεν είναι, ότι υπάρχουν ήδη παίκτες της ηλικίας μου ή ακόμα και νέοι που επιλέγουν να πάνε εκεί. Είναι σεβαστές αποφάσεις, αλλά οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν δράση πρέπει να ελέγξουν αυτήν την κατάσταση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X