Τέμπας: «Δεν με ανησυχεί η Σ. Αραβία, MLS και Κίνα προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και απέτυχαν»

Τέμπας: «Δεν με ανησυχεί η Σ. Αραβία, MLS και Κίνα προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και απέτυχαν»
Photo Credits: INTIME

Ήρεμος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του αναφορικά με το... γερό μεταγραφικό μπάσιμο της Σαουδικής Αραβίας ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί πριν λίγο καιρό παίκτες όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Γιασίν Μπόνο ή ο Γκάμπρι Βέιγκα να αποχαιρέτησαν το ισπανικό πρωτάθλημα για χάρη της Σαουδικής Αραβίας, όμως ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπας, δεν νιώθει απειλή από το ηχηρό μεταγραφικό παζάρι της χώρας του Κόλπου. Μάλιστα, σε δηλώσεις του, παρομοίασε ό,τι συνέβη στη Σαουδική Αραβία με τις αντίστοιχες αποτυχημένες προσπάθειες της Αμερικής και της Κίνας.

«Δεν ανησυχώ για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, είμαι ήρεμος. H Αμερική με το MLS και η Κίνα προσπάθησαν κάτι αντίστοιχο και απέτυχαν, η Ευρώπη είναι ακόμα και θα είναι η βιομηχανική ζώνη του ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός.

«Το ότι η Ευρώπη είναι η βιομηχανία του ποδοσφαίρου δεν είναι κάτι τυχαίο, υπάρχουν πάρα πολλές αιτίες. Αν θέλουν να αναπτυχθούν στη Σαουδική Αραβία θα πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν το πρωτάθλημα και να δυναμώσουν τις ομάδες τους συνολικά», προσέθεσε στη συνέχεια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X