Blue Horizon: Το εισιτήριο θανάτου του 36χρονου Αντώνη και το χρονικό της φρίκης σε 27 λεπτά – Τι λέει το «μαύρο κουτί» (ΦΩΤΟ)

Blue Horizon: Το εισιτήριο θανάτου του 36χρονου Αντώνη και το χρονικό της φρίκης σε 27 λεπτά – Τι λέει το «μαύρο κουτί» (ΦΩΤΟ)

Καθόταν στα αεροπορικά καθίσματα του πλοίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χρονικό ενός αδιανόητου εγκλήματος που συντελέστηκε στο λιμάνι του Πειραιά και στο πλοίο Blue Horizon με θύμα τον 36χρονο Αντώνη αποκαλύπτεται μέσα από στοιχεία της δικογραφίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr ο Αντώνης στις 20.40 της 5ης Σεπτεμβρίου, μισή ώρα πριν χάσει τη ζωή του, καθόταν στο αεροπορικά καθίσματα του πλοίου. Είχε ήδη επιβιβαστεί δηλαδή, όπως φαίνεται και από το εισιτήριό του αλλά και σύμφωνα με καταθέσεις επιβατών, για κάποιο λόγο χρειάστηκε να εξέλθει για λίγο από το πλοίο και επέστρεφε τρέχοντας για να προλάβει. Για τον λόγο αυτό τον βλέπουμε στο σοκαριστικό βίντεο να τρέχει χωρίς κάποιο σακίδιο στο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X