Λετονία - Λιθουνία 98-63: Το πήρε η ομάδα που ήθελε περισσότερο την 5η θέση, ρεκόρ με 17 ασίστ ο Ζάγκαρς

Λετονία - Λιθουνία 98-63: Το πήρε η ομάδα που ήθελε περισσότερο την 5η θέση, ρεκόρ με 17 ασίστ ο Ζάγκαρς
Photo Credits: INTIME

Σαρωτική η Λετονία, διέλυσε με 98-63 τη Λιθουανία με κορυφαίους τον Άρτουρς Κούρουτς του Προμηθέα και τον free agents Άρτουρς Ζάγκαρς και κατέκτησε τη 5η θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γίνονται θαύματα στις ημέρες μας; Δεν γίνονται. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να θεωρηθεί θαύμα η πορεία της Λετονίας, που νίκησε το Σάββατο (9/9) τη Λιθουανία (98-63) και πηρε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Πολύς κόσμος περίμενε ότι η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θα άδειαζε μετά από την αποχώρηση του Κρίσταπς Πορζίνγκις. Αυτό όχι απλώς δεν συνέβη, αντιθέτως οι Λετονοί συσπειρώθηκαν ακόμη περισσότερο και έκαναν μία καταπληκτική πορεία στο MundoBasket, με ωραίο, σύγχρονο, ισορροπημένο μπάσκετ και με παιδιά που εκτόξευσαν τις μετοχές τους στο άθλημα.

Οι Λιθουανοί, απο την άλλη, ήταν ξεκάθαρο ότι είχαν αδειάσει πλέον από δυνάμεις. Η ήττα από τη Σερβία ήταν σοκαριστική, αμέσως μετά από τον θρίαμβο επί των ΗΠΑ και η έκτη θέση ενώ δεν είναι άσχημη, τους αφήνει με μία γλυκόπικρη γεύση.

Στο ματς της πέμπτης θέσης οι Λετονοί έδειξαν από την πρώτη περίοδο ότι ήθελαν περισσότερο το αποτέλεσμα και με κορυφαίους τον Άρτουρς Κούρουτς του Προμηθέα και τον free agent Άρτουρς Ζάγκαρς που έκανε ρεκόρ διοργάνωσης με 17 ασίστ (χωρίς λάθος), το πήραν για να το πανηγυρίσουν με την καρδιά τους.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ματσόνι, Μπερνς, Μπατίστα

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-20, 49-38, 77-47, 98-63

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X