Ποτέ στην ιστορία της, η ΑΕΚ δεν τους έχει κάνει να πονάνε τόσο

Ποτέ στην ιστορία της, η ΑΕΚ δεν τους έχει κάνει να πονάνε τόσο
Photo Credits: INTIME

Ο Insider ξεμπροστιάζει την ανίερη συμμαχία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, μπας και βάλουν φρένο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Όπως είπε ο κύριος Αλαφούζος», «όπως είπε ο κύριος Καραπαπάς»… Έτσι πάει το πράγμα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με αντίπαλο την ΑΕΚ. Τουλάχιστον δημόσια, στις συνεδριάσεις της Λίγκας, της Εκτελεστικής της ΕΠΟ, της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μαζί, χεράκι – χεράκι είχαν φύγει κι από την προηγούμενη Γ.Σ.

Είναι εκπληκτικό. Όσο και να ψάξεις πίσω, ειδικά στην εποχή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, να βρεις μια περίοδο που να είχαμε τόσο καθαρή σύμπραξη των δύο με κοινό στόχο την ΑΕΚ, δεν θα βρεις. Ούτε κατά προσέγγιση. Η ΑΕΚ πάντα αποτελούσε στόχο του καθενός ξεχωριστά, αλλά να έχει φτάσει στο σημείο να τους έχει φέρει μαζί εναντίον της; Δεν υπάρχει προηγούμενο.

Ο νταλγκάς τους με την ΑΕΚ

Κοιτάξτε την εφημερίδα που ελέγχει ο Ολυμπιακός, όχι την οπαδική. Την άλλη… Παίζει φυσικά πρώτα και κύρια Μαρινάκη (όχι Ολυμπιακό, Μαρινάκη) και μετά Παναθηναϊκό κι Αλαφούζο. Από εκεί καταλαβαίνεις. Με την ΑΕΚ έχει καθημερινό νταλγκά να βαράει. Τα ίδια και το τηλεοπτικό κανάλι του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Θυμηθείτε τις τελευταίες αγωνιστικές των play offs όταν βγήκε νοκ άουτ ο Ολυμπιακός. Όλα υπέρ του Παναθηναϊκού, στο δίπολο πλέον της διεκδίκησης του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ! Πρώτα Ολυμπιακός, μετά Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ… ο Βελζεβούλ.

Τα βλέπει όλος ο κόσμος. Αυτός είναι ο σημερινός Παναθηναϊκός. Τον υποστηρίζει και τον στηρίζει το επικοινωνιακό σύστημα του Ολυμπιακού. Κι αντίστοιχα αυτό του Παναθηναϊκού, όπου ασκεί επιρροή ή άμεσο έλεγχο ο Παναθηναϊκός, όλο και χαμηλώνει, όλο και πάει πίσω η όποια πολεμική κατά του λιμανιού.

Τέτοια δυναμική η ΑΕΚ; Ποτέ πριν, όσο και να ψάξεις. Να έχει κάνει τους υποτιθέμενους αιωνίους να ενώνονται επικοινωνιακά κι όχι μόνο εναντίον της, ποτέ.

Επιασε το νόημα ο Ματίας

Τι είπε ο Αλμέιδα στους δημοσιογράφους; «Παίζονται μεγάλα συμφέροντα, πολλοί από αυτούς που βρίζουν τους παίκτες μας και την ομάδα στα social ως οπαδοί μας, δεν είναι οπαδοί μας, είναι οπαδοί άλλων ομάδων». Το έχει καταλάβει σε 1,5 χρόνο μέσα ο Ματίας. Βλέπει πως έχει γεμίσει το διαδίκτυο troll που περιμένουν την παραμικρή γκέλα της ΑΕΚ για να δημιουργήσουν κλίμα. Καταλαβαίνει πως οι αντίπαλοι της τίποτα δεν αφήνουν που να μην χρησιμοποιήσουν εναντίον της. Χρησιμοποιούν όλο το επικοινωνιακό τους οπλοστάσιο για να δημιουργήσουν φασαρία όποτε γκελάρει. Ποτέ στην ιστορία της δεν τους έχει κάνει να πονάνε τόσο, ώστε να φτάνουν σε εναντίον της σύμπραξη.

Ο πόλεμος είναι σκληρός και η τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας έδειξε για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα. Η ΑΕΚ έχει γίνει στόχος όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία της, λίγες εβδομάδες μόνο αφότου σκότωσαν τον Μιχάλη υπό συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί και με ξεκάθαρη συμμετοχή εγχώριων κύκλων.

Ο Insider

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X