Sold out το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Sold out το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Photo Credits: INTIME

Γεμάτη θα είναι η Λεωφόρος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Εξαφανίστηκαν» μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League που τέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (8/9) σε κυκλοφορία μέσω ίντερνετ και το «Απόστολος Νικολαΐδης» ετοιμάζεται για άλλο ένα sold out.

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί εντέλει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου (21:00) αντί για την Κυριακή 24/9, μετά από αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ στη σημερινή (8/9) συνεδρίαση της Λίγκας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού πήραν εισιτήριο για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, έχουν εξασφαλίσει ταυτόχρονα και πρόσκληση για το ματς της 21ης Σεπτεμβρίου με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ όπως ενημέρωσε απ’ το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9) ο Παναθηναϊκός, το ίδιο θα ισχύσει και για τους κατόχους διαρκείας.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X