ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μέρελιν Νικόλοβα (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μέρελιν Νικόλοβα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Μέρελιν Νικόλοβα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ενταχθεί με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην χώρα μας βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Μέρελιν Νικόλοβα.

Η αθλήτρια έφτασε νωρίς το μεσημέρι στο «Ελ Βενιζέλος» όπου και την υποδέχτηκε ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Νίκος Παναγιωτίδης. Η Νικόλοβα αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιουνούς Οτσάλ ξεκινώντας προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Απομένει πλέον και η άφιξη της Μιροσλάβα Πάσκοβα για να συμπληρωθεί και επίσημα το ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να θυμίσουμε πως από την Δευτέρα ενσωματώθηκαν και οι Ελληνίδες διεθνείς αθλήτριες που είχαν εξασφαλίσει λίγες ημέρες επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων που είχαν όλο το καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα.

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μέρελιν Νικόλοβα (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μέρελιν Νικόλοβα (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X