Ντέμης: «Η Εθνική δικαιούται αγάπη και στήριξή, όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας»

Ντέμης: «Η Εθνική δικαιούται αγάπη και στήριξή, όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας»
Photo Credits: INTIME

Με μία ανάρτηση στα social media ο Ντέμης Νικολαΐδης «σήκωσε ασπίδα» μπροστά στην Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό της Εθνικής στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά την ήττα από την Ολλανδία, με τον παλαίμαχο επιθετικό να ζητά από τον κόσμο να αγαπήσει και να στηρίξει την ομάδα.

Με μία ανάρτηση στα social media ο Ντέμης Νικολαΐδης «σήκωσε ασπίδα» μπροστά στην Εθνική. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος διεθνής φορ θέλησε να θυμίσει σε όλους τα πρόσφατα καλά αποτελέσματα που είχε η Ελλάδα, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να αγαπήσει και να στηρίξει την ομάδα.

«Αν εκλάβετε αυτή μου την τοποθέτηση ως στήριξη της Εθνικής, ναι τέτοια είναι. Η ανάγκη μου προήλθε μιλώντας το πρωί με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, λέγοντας πόσο ωραία έχουμε περάσει στα 10 παιχνίδια που έχουμε κάνει μαζί. Έξι στο Nations league, 5 νίκες και μία ήττα στο αδιάφορο παιχνίδι με την Κύπρο και για τα προκριματικά του euro 2024, 2 νίκες, 2 ήττες από την Γαλλία (no2 στην παγκόσμια κατάταξη) και την Ολλανδία (no7 στην παγκόσμια κατάταξη). Η τελευταία μας ήττα με την Ολλανδία είναι ουσιαστικά η μόνη μας κακή εμφάνιση. Ήθελα να μας τα υπενθυμίσω όλα αυτά και να πω ότι αυτή η ομάδα δικαιούται την αγάπη και την στήριξή και όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας» ανέφερε αναλυτικά ο Ντέμης.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X