Νεϊμάρ: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να είναι καλύτερο από το γαλλικό»

Νεϊμάρ: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας μπορεί να είναι καλύτερο από το γαλλικό»
Photo Credits: INTIME

Ο Νεϊμάρ εξίσωσε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με το γαλλικό, υποστηρίζοντας ότι οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι έχουν ανεβάσει το επίπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ είναι από τους ποδοσφαιριστές που πήραν τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσουν στη Μέση Ανατολή, με την Αλ Χιλάλ να ανακοινώνει την απόκτησή του τον Αύγουστο.

Ο 30χρονος επιθετικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της Βραζιλίας ενόψει του αγώνα με τη Βολιβία στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, κι αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, εξισώνοντάς το με ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης: το γαλλικό, στο οποίο αγωνιζόταν για έξι χρόνια (2017-2023).

«Η μπάλα είναι στρογγυλή κι υπάρχει ένας στόχος. Με τους παίκτες που έχουν φτάσει, δεν ξέρω αν το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι καλύτερο από το γαλλικό πρωτάθλημα»

Δεν θα είναι εύκολο και θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Θέλω να κερδίσω τίτλους με την Αλ Χιλάλ. Πολλοί σοφοί έχουν μιλήσει, αλλά μόνο εγώ ξέρω τι συνέβη, γιατί κατέληξα να πάω στην Αλ Χιλάλ, αλλά αυτό δεν είναι δικό σας μέλημα, μόνο δικό μου”, είπε ο Βραζιλιάνος σταρ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X