ΑΕΚ: Πρεμιέρα στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» κόντρα (18:00) στον Πανελλήνιο - Ελεύθερη η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» για τον κόσμο!

ΑΕΚ: Πρεμιέρα στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» κόντρα (18:00) στον Πανελλήνιο - Ελεύθερη η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» για τον κόσμο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο 4ο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 4ο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» που διοργανώνει και φέτος η ΑΕΚ άνοιξε χθες την «αυλαία» του με δύο αναμετρήσεις.

Η «Ένωση» ρίχνεται από σήμερα στην «μάχη» αντιμετωπίζοντας τον Πανελλήνιο στις 18:00 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» με στόχο φυσικά τη νίκη αλλά και μια καλή εμφάνιση. Η ΑΕΚ θέλει και φέτος να κατακτήσει την συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά κυρίως θέλει μέσα από τα παιχνίδια αυτά να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Να θυμίσουμε άλλωστε πως η ομάδα θα ξεκινήσει τη σεζόν με ένα δυνατό ματς καθώς στις 18 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Δαϊς» για το Σούπερ Καπ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις καθώς μετά τον αγώνα της ΑΕΚ θα διεξαχθεί στις 20:00 και η αναμέτρηση Ανόρθωση- Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ περιμένει και τον κόσμο της να γεμίσει το γήπεδο και να υποστηρίξει τις προσπάθειες της αλλά κυρίως να απολαύσει όμορφο θέαμα και δυνατά παιχνίδια. Η είσοδος στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» είναι ελεύθερη για όλους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Πέμπτη 07/09

(Κλειστό Ιωνικού): Ιωνικός Ν.Φ – ΑΣΕ Δούκα 29-31

(Κλειστό ΠΓΣ): Πανελλήνιος Γ.Σ. – Διομήδης Άργους

Παρασκευή 08/09

18:00 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»): ΑΕΚ – Πανελλήνιος Γ.Σ.

20:00 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου – Ιωνικός Ν.Φ

Σάββατο 09/09

17:30 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») ΑΕΚ – Διομήδης Άργους

19:30 (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») ΑΣΕ Δούκα – Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου

Κυριακή 10/09

18:30: (ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης») Αγώνας 3ης θέσης

20:30:(ΟΑΚΑ, Αίθουσα «Γ. Κασιμάτης»)  Τελικός

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X