Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο η Αλ Ετιφάκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Τζέιντον Σάντσο η Αλ Ετιφάκ
Photo Credits: INTIME

Ο Τζέιντον Σάντσο φαίνεται πως βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Έρικ τεν Χαχ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Αλ Ετιφάκ πάει να το εκμεταλλευτεί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή Premier League άρχισε πολύ άσχημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού γνώρισε δύο ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές (εκτός έδρας με Τότεναμ και Άρσεναλ) και χειρότερα για τον Τζέιντον Σάντσο που μοιάζει να είναι ξένο σώμα στην ομάδα.

Απόδειξη το γεγονός πως στα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος ήταν στον πάγκο των αναπληρωματικών ενώ στο “Έμιρεϊτς” έμεινε εκτός αποστολής, με τον Έρικ τεν Χαχ να τον βγάζει στη σέντρα δημόσια, τονίζοντας πως έμεινε εκτός “λόγω της απόδοσής του στις προπονήσεις”.

Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί προκάλεσαν την οργή του Σάντσο ο οποίος θέλησε να τους διαψεύσει άμεσα, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα είναι πιθανό να του δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία για να “αποδράσει” από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Σύμφωνα με το “CBC Sports” η Αλ Ετιφάκ εμφανίζεται διατεθειμένη να κυνηγήσει τον παίκτη κάνοντας πρόταση στους κόκκινους διαβόλους για το δανεισμό του, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ως δανεικό και να έχει οψιόν αγοράς του στο φινάλε της σεζόν.

Σημειώνεται πως στην Αλ Ετιφάκ αγωνίζονται πλέον οι Τζόρνταν Χέντερσον, Ντεμαράι Γκρέι, Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ και Μούσα Ντεμπελέ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως κλειδί στις οποιες εξελίξεις (οι μεταγραφές στην Σαουδική Αραβία) λήγουν τα μεσάνυχτα θα παίξει και η θέληση ή μη του παίκτη να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X