Αυξάνει τη χωρητικότητα του Metropolitano η Ατλέτικο Μαδρίτης

Αυξάνει τη χωρητικότητα του Metropolitano η Ατλέτικο Μαδρίτης
Photo Credits: INTIME

Μεγαλώνει το Wanda Metropolitano της Ατλέτικο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος που έχει ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος στην αρχή της σεζόν. Όμως, αυτό που συμβαίνει στη Μαδρίτη και πιο συγκεκριμένα στην Ατλέτικο, έχει τα χαρακτηριστικά ενός ιδιαίτερου γεγονότος, που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στο παρελθόν.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους «Ροχιμπλάνκος», η ισπανική ομάδα θα αυξήσει την τρέχουσα χωρητικότητα του γηπέδου της (Civitas Metropolitano) από 64.440 σε 70.460 θέσεις. Ο λόγος; Για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας όσο και για τα απλά εισιτήρια για το ευρύ κοινό.

Χάρη σε αυτήν την αύξηση της χωρητικότητας ο σύλλογος πουλά τώρα τις πρόσθετες θέσεις για νέους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Η περίοδος απόκτησης της πλήρους συνδρομής λήγει την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Ομοίως, θα συνεχίσουν να υπάρχουν χώροι για την κάλυψη της ζήτησης από μη μέλη, αθλητικούς συλλόγους και το ευρύ κοινό. Η προσφορά καθισμάτων για άτομα με αναπηρία και ειδικές ανάγκες έχει επίσης διευρυνθεί, χάρη στη δημιουργία νέων πλατφορμών στην ενδιάμεση γκάμα με βέλτιστη προσβασιμότητα στο επίπεδο του δρόμου και με εξαιρετική ορατότητα του γηπέδου.

Η νέα χωρητικότητα θα επιτρέψει, με τη σειρά της, να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό θεατών, ακόμη και με την ευκαιρία μεγάλων μουσικών συναυλιών και παραστάσεων κάθε είδους. Με αυτόν τον τρόπο, το Civitas Metropolitano ενοποιείται μεταξύ των γηπέδων με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην Ευρώπη.

Επιπλέον, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ένας από τους υποστηρικτές της νέας συμφωνίας που δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των φιλοξενούμενων φιλάθλων στη La Liga, στην οποία εντάχθηκαν τελικά οι περισσότερες ομάδες. Χάρη σε αυτό, η μέγιστη τιμή του εισιτηρίου που θα κρατηθεί για τους φίλους των άλλων ομάδων θα είναι 30 ευρώ, με μίνιμουμ ποσότητα 300 εισιτηρίων.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X