Μιλουτίνοφ: «Όνειρό μου να κερδίσω μετάλλιο»

Μιλουτίνοφ: «Όνειρό μου να κερδίσω μετάλλιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρβος σέντερ ανυπομονεί για το μεγάλο ματς με τον Καναδά και ονειρεύεται την… πρόκριση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της μέχρι τώρα πορείας της Σερβίας στο Mundobasket και λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση των ημιτελικών με τον Καναδά κάνει όνειρα για μετάλλιο.

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου. Δεν έχω κερδίσει μετάλλιο με την ανδρική ομάδα της Σερβίας, το οποίο είναι μεγάλο μου όνειρο. Έτσι, θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να κερδίσω ένα μετάλλιο και να πετύχω αυτό το στόχο», ανέφερε στις δηλώσεις του με το πέρας της προπόνησης της Σερβίας, για να σταθεί στην παρουσία του Ντίλον Μπρουκς.

 «Είναι σπουδαίος αμυντικός και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει αγώνες στο τουρνουά» είπε και αποκάλυψε το μήνυμα ενός πρώην «ερυθρόλευκου».  «Έχω λάβει αρκετά μηνύματα, αλλά έχω λάβει και από έναν πρώην συμπαίκτη μου που βρίσκεται στο ΝΒΑ, τον Σάσα Βεζένκοφ», ήταν τα λόγια του.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X