Κουζμίνσκας: «Εχω μιλήσει ήδη με τον Πλάθα για το πως πηγαίνουν τα πράγματα στην ΑΕΚ»

Κουζμίνσκας: «Εχω μιλήσει ήδη με τον Πλάθα για το πως πηγαίνουν τα πράγματα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το Μουντομπάσκετ

Μπήκε στον προημιτελικό απέναντι στους Σέρβους ως αήττητη. Είχε προλάβει να κερδίσει τους Αμερικανούς. Και όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Λιθουανία ώστε να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε στο Gazzetta, μόλις ολοκληρώθηκε το shootaround των Λιθουανών, που αντιμετωπίζουν τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς για τα ημιτελικά των θέσεων 5-8.

Μάλιστα η αναμέτρηση με τους Σλοβένους, μπορεί να μην κρίνει πλέον εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιας και οι δύο ευρωπαϊκές ομάδες που τα κέρδισαν είναι η Σερβία με τη Γερμανία, αλλά για τους Λιθουανούς παραμένει σημαντική.

«Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για το προολυμπιακό, έχουμε ακόμα δύο αναμετρήσεις στο MundoBasket. Σήμερα μιλήσαμε μόνο για το παιχνίδι με τη Σλοβενία».

Για τον Κουζμίνσκας, μάλιστα, η ήττα στον προημιτελικό… πόνεσε αρκετά. Ο 33χρονος φόργουορντ ολοκλήρωσε με 6 πόντους και 0/5 τρίποντα το ματς με τη Σερβία, κάτι που φέρει ακόμα… βαρέως.

«Είναι πολύ επίπονο, πολύ. Πιθανότατα η ήττα που με πόνεσε περισσότερο στην καριέρα μου. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε μετάλλια, δεν μπορούμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά θα παλέψουμε για τους φίλους μας».

Η επικοινωνία του Κουζμίνσκας με τον Πλάθα για την ΑΕΚ

Φυσικά ο Λιθουανός μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του, θα ταξιδέψει στην Αθήνα για την ΑΕΚ. Μάλιστα με τον κόουτς Πλάθα διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» επικοινώνησε μαζί του κατά τη διάρκεια του MundoBasket, για να του μεταφέρει τα «μπράβο», λίγο πριν εκείνος παίξει ξανά υπό τις οδηγίες του.

«Μου έστειλε μερικές φορές μήνυμα, μου είπε συγχαρητήρια και μιλήσαμε λίγο για το πώς πηγαίνουν τα πράγματα στην ΑΕΚ, αυτό μόνο» ήταν τα λόγια του Κουζμίνσκας, που θα μπει ως το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της προετοιμασίας της ΑΕΚ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X