Κώττας: «Θα δουλέψω σκληρά για ν’ ανταποκριθώ στην αποστολή μου στην ΑΕΚ!»

Κώττας: «Θα δουλέψω σκληρά για ν’ ανταποκριθώ στην αποστολή μου στην ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Ο Θωμάς Κώττας για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θωμάς Κώττας είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΚ.

Ο νεαρός άσος ανακοινώθηκε από την «Βασίλισσα» και δήλωσε στο aekbc.gr:

«Είμαι χαρούμενος, που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα, που έχω παίξει ποτέ. Και μάλιστα σε μία περίοδο, όπου ο Σύλλογος γιορτάζει τα εκατό χρόνια του. Προφανώς, αυτή η ιστορική συγκυρία μού δημιουργεί έξτρα πίεση, αλλά έτσι ή αλλιώς, πίεση πάντα υπάρχει όταν μιλάμε για μία ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους.

Ήταν λίγο απροσδόκητη για μένα αυτή η εξέλιξη. Κοιτούσα μήπως βρω ομάδα στο εξωτερικό. Eίχα την τύχη, όμως, να δεχθώ την πρόταση της ΑΕΚ, και για να πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα πολύ. Είπα το «ναι». Θα δουλέψω σκληρά, προκειμένου ν’ ανταποκριθώ στην αποστολή μου, και μαζί με τους συμπαίκτες μου να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε τα καλύτερα.

Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΚΑΕ και όλους όσοι μου δίνουν την ευκαιρία να βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα. Περιμένω τον κόσμο της ΑΕΚ να μας στηρίξει. Η παρουσία του θ’ αποδειχθεί κομβική για την πορεία μας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X