«Κερδίζει» συμβόλαιο στην ΑΕΚ ο Πιλάβιος

«Κερδίζει» συμβόλαιο στην ΑΕΚ ο Πιλάβιος
Photo Credits: INTIME

O Άλφης Πιλάβιος θα παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά την προετοιμασία

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το Τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» στο Περιστέρι, όπου θα είναι το πρώτο που θα έχει ο κόσμος την ευκαιρία να δει την ομάδα. Παράλληλα όμως συνεχίζει να κοιτάζει πως θα κλείσει το ρόστερ, μετά και την απόκτηση του Θωμά Κώττα, εστιάζοντας στον Άλφη Πιλάβιο.

Όπως όλα δείχνουν ο Πιλάβιος, που συμμετέχει στην προετοιμασία της Ένωσης από το ξεκίνημα. Μαζί με τον Δόξα και τον Ματαλιωτάκη, είχαν έρθει αρχικά για να βοηθήσουν στις προπονήσεις και να καλύψουν εν μέρει τις απουσίες του Χατζηδάκη και του Κουζμίνσκας, όμως ο Ζοάν Πλάθα, έκρινε ότι μπορεί να μείνει στην ομάδα και να βοηθήσει, για αυτό η ΑΕΚ θα του προσφέρει συμβόλαιο ενός έτους.

Ο Πιλάβιος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό, στην συνέχεια πήγε στην Αμερική για σπουδές στο Κολέγιο Όλντ Ντιμίνιον για να επιστρέψει πέρσι στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο Λαύριο. Είναι γιος του πρώην Προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου και πλέον θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ, όντας ο έβδομος Έλληνας του ρόστερ, μετά τους Φλιώνη, Καράμπελα, Νετζήπογλου, Κουζέλογλου, Χατζηδάκη, Κώττα.

Με την κίνηση αυτή, η ΑΕΚ θα ολοκληρώσει το φετινό της ρόστερ και από εδώ και πέρα όλη η προσοχή θα πέσει στο μοντάρισμα της ομάδας.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X