Εθνική: Θλάση ο Μπάλντοκ, χάνει το ματς με την Ολλανδία - Πάει για βασικός ο Ρότα

Εθνική: Θλάση ο Μπάλντοκ, χάνει το ματς με την Ολλανδία - Πάει για βασικός ο Ρότα
Photo Credits: INTIME

Νοκ άουτ στην Εθνική ο Μπάλντοκ λόγω θλάσης, χάνει το ματς με την Ολλανδία. Το κενό του θα καλύψει πιθανότατα ο Ρότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Εθνική, με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να τραυματίζεται στην τελευταία προπόνηση της Ελλάδας και να χάνει έτσι το ματς κόντρα στην Ολλανδία.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (θλάση) και θα είναι μη διαθέσιμος για το Ολλανδία – Ελλάδα. Ο Μπάλντοκ δεν μπόρεσε να κάνει κανονικά προπόνηση την Τετάρτη επί ολλανδικού εδάφους και έτσι λογικά τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας για το παιχνίδι αυτό θα πάρει ο Ρότα. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είχε κάνει κανονικά προπόνηση ούτε τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση της Εθνικής αναφέρει πως ο Τζορτζ Μπαλντοκ υποβλήθηκε σε απεικονιστικο έλεγχο (μαγνητική), ύστερα από ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τρίτης και διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση στον υποκνημιδιο (γάμπα). Δεν συμμετείχε έτσι στην προπόνηση στο Philips Stadium και βάσει προγράμματος αύριο Πέμπτη θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Κατά τα άλλα εξακολουθεί να υπάρχει η εκτίμηση πως πολλές αλλαγές δεν θα γίνουν σε σχέση με το Γαλλία – Ελλάδα ενώ ως γνωστόν εκτός είναι ο τιμωρημένος Μαυροπάνος και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Ρέτσος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X