Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Άγιαξ πήρε τον γιο του Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο Άγιαξ πήρε τον γιο του Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ!
Photo Credits: INTIME

Νέα μεταγραφή με το βλέμμα στο... μέλλον για τον αντίπαλο της ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε τον 17χρονο Νταμιάν Φαν Ντε Φάαρτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χρίσμα δίνεται από τον πατέρα στον υιό, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Ο 17χρονος Νταμιάν Φαν Ντε Φάαρτ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άγιαξ και βαδίζει ήδη στα χνάρια του πατέρα του.

Ο σπουδαίος αυτός μεσοεπιθετικός των «οράνιε» μπορεί να μη βγήκε από τα… σπλάχνα του Αίαντα, παρόλα αυτά εκεί «μπουσούλησε» ποδοσφαιρικά, ανδρώθηκε, μεγάλωσε και ξεδίπλωσε το ταλέντο του.

«Ο Ντάμιαν είναι ο επόμενος Φαν Ντε Φααρτ» εγραψε ο Άγιαξ στα social media του, ανακοινώνοντας τη νέα γενιά Φαν Ντε Φάαρτ στις τάξεις του.

Ο 17χρονος μέσος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον «Αίαντα», προερχόμενος από την Έισμπιεργκ, και αρχικώς προορίζεται για την Κ18 των Ολλανδών.

Ο Φαν Ντε Φάαρτ ο νεότερος φόρεσε τη στολή του Άγιαξ και φωτογραφήθηκε στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με τον πατέρα του να τον καμαρώνει εκεί που αλώνιζε επί μία 8ετία συνολικά μαζί με τα τμήματα υποδομής.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X