Χατζηδιάκος ενόψει Ολλανδίας: «Να πονάμε για το εθνόσημο και να παλεύουμε για τη νίκη» (VIDEO)

Χατζηδιάκος ενόψει Ολλανδίας: «Να πονάμε για το εθνόσημο και να παλεύουμε για τη νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Ολλανδία μίλησε ο Παντελής Χατζηδιάκος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελής Χατζηδιάκος στη συνέντευξη Τύπου:

Πως αισθάνεται που θα παίξει με Ολλανδία και τι συμβουλές : «Τι συμβουλές έχω δώσει δεν θα σας πω. Για μένα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.  Όπως ξέρετε η μητέρα μου είναι Ολλανδή και ο πατέρας μου Έλληνας. Όλη η οικογένειά μου υποστηρίζει την Ελλάδα, οι γονείς μου, η κοπέλα μου. Περίμενα 10-12 να παίξω απέναντι στην Ολλανδία και θέλω πολύ να νικήσουμε».

Την Ολλανδία: «Έχω παίξει αρκετές φορές με καλά αποτελέσματα. Έχω κολλητούς φίλους στην Εθνική Ολλανδίας. Ξέρω αρκετά πράγματα για τους Ολλανδούς. Θα προσπαθήσω με τις γνώσεις μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

Την έλλειψη του Μαυροπάνου: «Η άμυνα δεν είμαι εγώ και ο Ντίνος. Η άμυνα είμαστε και οι 11. Ο Ντίνος είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η άμυνα θα είναι δυνατή».

Την ομάδα του: «Να μπαίνουμε στο γήπεδο, να πονάμε για το εθνόσημο και να παλεύουμε για τη νίκη. Για τους Ολλανδούς είναι σημαντικό. Θα έρθουν ‘πεινασμένοι’ για τη νίκη αλλά και εμείς το θέλουμε πολύ και συζητάμε πόσο θέλουμε να παίξουμε σε ένα τουρνουά»

Τη σχέση με το ματς με τη Γαλλία: «Θα έχει ομοιότητες. Η Ολλανδία είναι φαβορί. Παίζει εντός έδρας και έχει αρκετά καλούς παίκτες. Δεν είμαστε κατώτεροι από αυτούς. Είμαστε Έλληνες, είμαστε ενωμένοι και θα μπούμε στο γήπεδο να παλέψουμε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X