Ντε Γιονγκ: «Συζητήσαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε, είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για την Ελλάδα»

Ντε Γιονγκ: «Συζητήσαμε τι πρέπει να βελτιώσουμε, είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για την Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της Ολλανδίας με την Εθνική μας, έκανε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Ολλανδίας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική μας (7/9, 21:45), με τον μέσο της Μπαρτσελόνα να δηλώνει ότι οι «οράνιε» είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, τονίζοντας επίσης ότι ο ίδιος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός μέσος:

«Συζητήσαμε τι πρέπει να βελτιωθεί. Οι πιθανότητες είναι κατά της Ελλάδας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Στο χέρι μας είναι να το δείξουμε. Μπορούμε σίγουρα να κάνουμε περισσότερα. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά, αλλά δεν είναι ότι δεν το κάναμε ποτέ».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος: «Πρέπει να παίξω καλά. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σε φόρμα. Είμαι σε εξαιρετική φόρμα στον σύλλογο. Θα δούμε αύριο. Θα μπορούσα να πω πολλά εκ των προτέρων, αλλά πρέπει πάντα να μιλάς με πράξεις στο ματς. Εναπόκειται πάντα στους άλλους να κρίνουν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X