Φαν'τ Σιπ στους Ολλανδούς: «Μην υποτιμάτε την Ελλάδα»

Φαν'τ Σιπ στους Ολλανδούς: «Μην υποτιμάτε την Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του ματς της Ολλανδίας με την Ελλάδα έκρουσε στους «οράνιε» ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζόνι Φαν'τ Σιπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, κληθείς να μιλήσει για το ματς της Πέμπτης στο Αϊντχόφεν, ο Φαν’τ Σιπ δήλωσε περίεργος για το ματς και παρουσιάστηκε μετρημένος και προσεκτικός στα λεγόμενα του.

«Η Ολλανδία έχει καλύτερους παίκτες ατομικά και ο αμυντικός, Ντίνος Μαυροπάνος έχει αποβληθεί στην Ελλάδα στο ματς με την Γαλλία. Αλλά η Ελλάδα παίζει ως ομάδα και είναι σκληρή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μπορεί να αμυνθεί καλά, το είδατε απέναντι στη Γαλλία. Βαθμολογώ την Ελλάδα υψηλότερα από την Ιρλανδία. Η Ολλανδία σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμά αυτό».

«Συνήθως λέτε εκ των προτέρων ό,τι η Γαλλία και η Ολλανδία θα προκριθούν. Αλλά η πίστη στην Ελλάδα είναι εκεί. Γνωρίζουν πως η Ολλανδία δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Αν καταφέρουν να αποσπάσουν εδώ έναν βαθμό, ελπίζουν να κάνουν την κίνησή τους στο εντός έδρας παιχνίδι στις 16 Οκτωβρίου», είπε ακόμη ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Φαν’τ Σιπ αναφέρθηκε και στον Τάσο Δουβίκα. Υποστήριξε πως γνώριζε ότι η Ουτρέχτη ενδιαφερόταν για τον παίκτη και της πρότεινε να δράσει γρήγορα: «Είπα: αν ήμουν στη θέση σας θα τον έπαιρνα γρήγορα. Σύντομα θα κοστίζει πολλά περισσότερα».

Για την αποχώρησή του από την Εθνική το 2021 ο Φαν’τ Σχιπ ανέφερε πως υπήρξε συζήτηση με τον τεχνικό διευθυντή για να συνεχιστεί η συνεργασία αλλά η εμπλοκή πολλών ανθρώπων από την ΕΠΟ που ήθελαν να έχουν γνώμη άλλαξε το κλίμα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X